Tabara Jocurilor 2024

Board games și relaxare, o variantă inedită de a-ți petrece vacanța în 2024

În 2024, călătorii pun accentul pe ceea ce este cel mai important pentru ei și își fac planurile de vacanță în consecință, pretuind experiențele mai profunde care au un impact pozitiv asupra vieții în general, timpul petrecut cu cei dragi și starea de bine care durează și după ce vacanța s-a încheiat. Destinațiile sunt alese cu mai multă atenție și cu mai mult timp alocat pentru micile bucurii ale vieții, a privi stelele, a degusta mâncăruri delicioase și a te relaxa cu diverse programe de wellness care te vor ajuta pe termen lung“.

conform cntraveller.com.

Încă din pandemie, popularitatea jocurilor de societate a crescut substanțial și nevoia oamenilor de a socializa fără tehnologie a devenit tot mai pregnantă. Așadar evenimentele care facilitează socializarea prin intermediul board games au devenit tot mai populare peste tot în lume, de la evenimente de câteva ore sau de un weekend la croaziere și resorturi exclusiv dedicate unei vacanțe de 1-2 săptămâni de joacă.

Unde te poți bucura de o astfel de vacanță în România?

Tabăra Jocurilor 2024 are o propunere mai mult decât interesantă pentru tine: Jocuri de societate și relaxare în cadrul unui resort într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România, Colibița.

Fisherman’s Resort Colibița, noua locație a taberei, este un adevărat paradis pentru iubitorii de natură și jocuri de societate. Te vei trezi în fiecare dimineață cu priveliștea uluitoare a lacului Colibița și a munților care-l înconjoară, profitând de cel mai pur aer din țară. Locația oferă un amestec perfect între confort și aventură.

Camerele confortabile și spațiile de joacă bine amenajate se completează armonios cu posibilitatea de a explora natura înconjurătoare. Indiferent dacă preferi să te relaxezi pe terasa cu un peisaj superb sau să te aventurezi în activități în aer liber, Tabăra Jocurilor oferă contextul ideal pentru a te bucura de hobby-ul tău preferat într-un cadru de neuitat. Este locul unde pasiunea pentru board games întâlnește frumusețea și liniștea naturii.

La Tabăra Jocurilor Colibița, pasiunea pentru jocuri de societate este la ea acasă. Aici vei avea acces la o colecție impresionantă de peste 200 de jocuri, de la cele mai apreciate clasice până la ultimele noutăți. Indiferent de nivelul tău de experiență sau de preferințele în materie de gen – strategie, petrecere, familie sau educaționale – vei găsi cu siguranță jocuri care să îți stârnească interesul. În plus, vei avea șansa să joci alături de alți entuziaști și să înveți noi jocuri de la ei. Este ocazia perfectă să te scufunzi în lumea board games-urilor și să creezi momente memorabile.

Pe lângă bogata selecție de jocuri de societate, Tabăra Jocurilor Colibița îți oferă și posibilitatea de a te bucura de natură prin diverse activități în aer liber. Imaginează-ți că te relaxezi pe un șezlong la plaja privată sau că îți petreci după-amiaza plimbându-te cu hidrobicicleta pe lac. Ai la dispoziție bărci cu vâsle, caiace, și chiar plimbări cu vaporașul pentru a explora frumusețea lacului Colibița. Iar pentru cei care preferă sportul, terenul de sport este locul perfect pentru a organiza un meci de fotbal, volei sau baschet cu noii tăi prieteni. Aceste activități în aer liber sunt complementul ideal al sesiunilor intense de board games și contribuie la o experiență de neuitat.

Gazeta Jocurilor

Dăm o tură prin știrile lumii pentru a-ți aduce ultimele noutăți despre jocuri de societate și cele mai noi lansări de board games

Tabara Jocurilor 2024
HowToPlay.ro

Știri

Invincible: O Nouă Aventură în Universul Supereroului

Ceea ce a început ca o serie de benzi desenate în 2003 s-a transformat într-o serie multimedia, incluzând un serial animat și un joc video. Acum, avem Invincible: The Hero-Building Game, un joc de societate disponibil acum pentru precomandă. Conform unui comunicat de presă oficial, Invincible: The Hero-Building Game este o experiență cooperativă bazată pe […]

Citește mai mult
Crowdfunding Știri

Terraria: Trailer Lansat Înainte de Începerea Campaniei

Terraria, un joc video 2D sandbox de tip action-adventure, a devenit un fenomen global de la lansarea sa în 2011. Dezvoltat de Re-Logic, Terraria oferă jucătorilor o lume generată procedural, plină de posibilități. Cu vânzări de peste 50 de milioane de copii pe PC, console mobile și platforme dedicate, Terraria și-a câștigat locul ca fiind […]

Citește mai mult
Știri

Câștigătorii concursului de design Diana Jones Award primesc premiu în valoare de 6.500 de dolari

Comitetul premiului Diana Jones a dezvăluit cei patru câștigători al celui mai recent program destinat designerilor emergenți, care vor primi fiecare un pachet de premii în valoare de 6.500 de dolari, incluzând o excursie cu toate cheltuielile plătite la Gen Con. Programul își propune să amplifice vocile designerilor de jocuri de societate aflați la început […]

Citește mai mult