Tabara Jocurilor 2024

Ediția Războiul Clonelor a Jocului Star Wars: The Deckbuilding Game Anunțată de Fantasy Flight Games

person wearing Storm Trooper costume

Anunțul a fost făcut de către Fantasy Flight Games, cu privire la noua ediție Războiul Clonelor a Jocului Star Wars: The Deckbuilding Game. Acesta este un joc de sine stătător care nu necesită versiunile anterioare ale jocului pentru a fi jucat. Cu toate acestea, dacă dețineți ediția originală a jocului, puteți combina elementele din acea versiune cu aceasta pentru a vă crea propria experiență unică.

Pachetul de cărți din Ediția Războiul Clonelor conține 90 de cărți complet noi, împărțite într-o combinație de 30 de cărți pentru Republica, 30 de cărți pentru Separatiști și 30 de cărți neutre.

Ediția Războiul Clonelor va fi lansată în august și este o continuare a jocului Star Wars: The Deckbuilding Game lansat anul trecut.

“Comandați personaje iconice din era Războiului Clonelor, cum ar fi droizii de luptă, trupele de clonare, Generalul Grievous și Obi-Wan Kenobi, pe măsură ce luptați pentru a determina soarta Republicii!” reiese din comunicatul dat de Fantasy Flight Games.

“În această ediție, conflictul este între Republica Galactică și Confederația Separatistă. La fel ca în ediția originală, fiecare jucător începe jocul cu un pachet de 10 cărți. Aceste pachete de început au aceeași distribuție a efectelor și abilităților ca pachetele din ediția originală, dar aici se termină similaritățile.”

Jocul Star Wars: The Deckbuilding Game – Războiul Clonelor este deocamdată disponibil doar pentru precomandă pe site-ul Asmodee.

Dăm o tură prin știrile lumii pentru a-ți aduce ultimele noutăți despre jocuri de societate și cele mai noi lansări de board games

Tabara Jocurilor 2024
HowToPlay.ro

Știri

Descoperire Uimitoare: Colecție Medievală de Jocuri găsită

Descoperirea unei colecții de jocuri de aproape 1.000 de ani, inclusiv un pion de șah bine conservat, piese de joc și zaruri, a fost un eveniment deosebit pentru un grup de arheologi. Această descoperire promite o perspectivă interesantă asupra lumii jocurilor nobilimii medievale și a originilor jocului de șah în Europa. Cu mai mult de […]

Citește mai mult
Știri

Essen Spiel renunță la folosirea artei AI în promovarea festivalului

Essen Spiel, a anunțat că renunță la utilizarea imaginilor generate de inteligența artificială pentru promovarea evenimentului în urma criticilor apărute din cauza campaniei de anul trecut și a incertitudinilor legale legate de tehnologie. Festivalul din Germania este cel mai mare festival de jocuri de societate din lume, urmat de GenCon (SUA) și UK Games Expo (Marea Britanie). […]

Citește mai mult
Știri

Nominalizările pentru Spiel des Jahres 2024 au fost anunțate

Nominalizările pentru Spiel des Jahres (Jocul Anului) pentru 2024 au fost anunțate astăzi printr-un live stream, evenimentul fiind așteptat cu mare interes. Acest premiu este considerat cea mai mare distincție din industria jocurilor de scoietate, onorând jocurile care se evidențiază prin inovație, accesibilitate și divertisment. Din momentul înființării sale în 1979, Spiel des Jahres a […]

Citește mai mult