Tabara Jocurilor 2024

A terminat Reiner Knizia cu jocurile de licitații după noua versiune Medici?

Reiner Knizia, faimosul designer german de jocuri de societate, a devenit cunoscut pentru numeroasele sale jocuri de licitații, de la Modern Art la Ra. Cu toate acestea, într-un interviu recent cu revista Wargamer, Knizia a declarat că nu ar mai proiecta un joc nou de licitații astăzi, în ciuda entuziasmului său pentru noua versiune a jocului Medici, lansată la începutul lunii aprilie.

Knizia a subliniat că intenționează să se îndrepte către noi domenii și să contribuie în alte categorii de jocuri, deoarece consideră că repetarea acelorași tipuri de jocuri nu are sens. Prin urmare, fanii care sunt interesați de noua versiune a jocului Medici de la Steamforged ar trebui să se aștepte la o interpretare mai clasică a jocului original, în care componentele noi să se potrivească perfect cu gameplay-ul original.

Knizia a explicat că nu dorește să modifice în mod semnificativ jocul clasic, ci mai degrabă să creeze o producție minunată, cu grafică îmbunătățită și o experiență generală de joc îmbunătățită.

Atras de mecanicile complexe ale licitațiilor, Knizia a afirmat că acestea creează o interacțiune imediată între jucători și aduc mereu elemente de provocare și interes în jocuri. Cu toate acestea, el a avertizat că un joc de licitații poate fi foarte ușor să fie eșuat și a menționat importanța unui mecanism stabilizator pentru a menține echilibrul și controlul.

Knizia a observat că lumea jocurilor de societate este în continuă schimbare, iar tendințele noi pot apărea fără să urmeze un model precis. Cu o experiență vastă de peste 30 de ani în industria jocurilor de societate, el a subliniat importanța de a fi deschis la schimbare și de a anticipa noi direcții și posibilități pentru jocuri viitoare.

În ciuda reticenței sale de a se angaja în mai multe jocuri de licitații, Knizia a sugerat că există planuri pentru o nouă adiție la familia Medici, care urmează să fie lansată în curând.

Gazeta Jocurilor

Dăm o tură prin știrile lumii pentru a-ți aduce ultimele noutăți despre jocuri de societate și cele mai noi lansări de board games

Tabara Jocurilor 2024
HowToPlay.ro

Știri

Invincible: O Nouă Aventură în Universul Supereroului

Ceea ce a început ca o serie de benzi desenate în 2003 s-a transformat într-o serie multimedia, incluzând un serial animat și un joc video. Acum, avem Invincible: The Hero-Building Game, un joc de societate disponibil acum pentru precomandă. Conform unui comunicat de presă oficial, Invincible: The Hero-Building Game este o experiență cooperativă bazată pe […]

Citește mai mult
Crowdfunding Știri

Terraria: Trailer Lansat Înainte de Începerea Campaniei

Terraria, un joc video 2D sandbox de tip action-adventure, a devenit un fenomen global de la lansarea sa în 2011. Dezvoltat de Re-Logic, Terraria oferă jucătorilor o lume generată procedural, plină de posibilități. Cu vânzări de peste 50 de milioane de copii pe PC, console mobile și platforme dedicate, Terraria și-a câștigat locul ca fiind […]

Citește mai mult
Știri

Câștigătorii concursului de design Diana Jones Award primesc premiu în valoare de 6.500 de dolari

Comitetul premiului Diana Jones a dezvăluit cei patru câștigători al celui mai recent program destinat designerilor emergenți, care vor primi fiecare un pachet de premii în valoare de 6.500 de dolari, incluzând o excursie cu toate cheltuielile plătite la Gen Con. Programul își propune să amplifice vocile designerilor de jocuri de societate aflați la început […]

Citește mai mult