Tabara Jocurilor 2024

Revoluționarea Jocului de Șah: ChessUp 2

ChessUp 2 reprezintă o adevărată inovație în domeniul tablelor de șah inteligente. După succesul înregistrat pe piață de predecesorul său, ChessUp, această nouă variantă este creată pentru a oferi tot ce este mai bun în lumea jocului de șah online pe o tablă fizică.

În acest moment are loc o campanie pe Kickstarter, care se va încheia în această seară și care permite să precomanzi noua tablă de șah cu o reducere de 100$.

Pentru orice iubitor al jocului de șah, indiferent de vârstă, este clar de ce ar dori să obțină un astfel de produs. ChessUp 2 este susținut în totalitate de Chess.com, permițându-ți să joci jocurile online cu alte persoane sau AI, fără a fi necesară prezența unui ecran, pe o tablă fizică.

Nu este nevoie de o aplicație și nici de un smartphone. În schimb, tabla dotată cu ecran tactil și conectivitate wifi se sincronizează direct cu contul tău Chess.com, permițându-ți să te bucuri de o experiență autentică în timp ce joci pe o tablă fizică.

După încheierea partidelor, acestea pot fi salvate și analizate în mod normal pe Chess.com. Fiecare piesă este sensibilă la atingere și are propriul cip de identificare, permițând o experiență de joc perfectă și receptivă.

Asistența AI poate fi utilizată pentru a oferi indicii și pentru a permite jucătorilor de diferite niveluri de abilitate să se confrunte unul cu celălalt. De asemenea, începătorii pot învăța pe tablă folosind funcția care le arată toate mișcările posibile atunci când ating o piesă.

ChessUp 2 este produs de Bryght Labs, un studio de inovare format dintr-o echipă de designeri și ingineri electronici cu experiență. Bryght Labs a lansat ChessUp-ul original în 2021 și s-a clasat pe primul loc în domeniul tablelor de șah inteligente de pe piață.

Acesta este cea mai autentică experiență până în prezent, combinând jocul online și posibilitatea de a găsi adversari din întreaga lume cu avantajul de a avea o tablă fizică la îndemână.

Gazeta Jocurilor

Dăm o tură prin știrile lumii pentru a-ți aduce ultimele noutăți despre jocuri de societate și cele mai noi lansări de board games

Tabara Jocurilor 2024
HowToPlay.ro

Știri

Invincible: O Nouă Aventură în Universul Supereroului

Ceea ce a început ca o serie de benzi desenate în 2003 s-a transformat într-o serie multimedia, incluzând un serial animat și un joc video. Acum, avem Invincible: The Hero-Building Game, un joc de societate disponibil acum pentru precomandă. Conform unui comunicat de presă oficial, Invincible: The Hero-Building Game este o experiență cooperativă bazată pe […]

Citește mai mult
Crowdfunding Știri

Terraria: Trailer Lansat Înainte de Începerea Campaniei

Terraria, un joc video 2D sandbox de tip action-adventure, a devenit un fenomen global de la lansarea sa în 2011. Dezvoltat de Re-Logic, Terraria oferă jucătorilor o lume generată procedural, plină de posibilități. Cu vânzări de peste 50 de milioane de copii pe PC, console mobile și platforme dedicate, Terraria și-a câștigat locul ca fiind […]

Citește mai mult
Știri

Câștigătorii concursului de design Diana Jones Award primesc premiu în valoare de 6.500 de dolari

Comitetul premiului Diana Jones a dezvăluit cei patru câștigători al celui mai recent program destinat designerilor emergenți, care vor primi fiecare un pachet de premii în valoare de 6.500 de dolari, incluzând o excursie cu toate cheltuielile plătite la Gen Con. Programul își propune să amplifice vocile designerilor de jocuri de societate aflați la început […]

Citește mai mult