Tabara Jocurilor 2024

Sarbatoreste ziua copilului la Festivalul Caravana cu Jocuri – Festival de joacă, carte și arte

Articol scris de:

În perioada 30 mai- 2 iunie HappyColor România și Oradea Heritage vă invită la Caravana cu Jocuri – Festival de joacă, carte și arte, ediția Oradea 2024, un festival destinat jocurilor, lecturii, socializării, prieteniei și distracției.
Dăm startul distracție de Ziua Copilului mai devreme și vă așteptăm pe durata a patru zile mari și late cu o sumedenie de lucruri de făcut. Imaginația își va lua avânt, creativitatea și curiozitatea vor pune pe fugă gândurile de zi cu zi. Jocuri educative, jocuri de stimulare a memoriei și a creativității, cărți de citit și de cumpăraț, ateliere de teatru pentru copii, personaje de poveste, ateliere de creație, toate se vor reuni într-un festival al familiei, prieteniei și socializării.

Festivalul va avea loc la Oradea, în incinta Sinagogii Neologe (Sinagogă Sion), iar orarul evenimentului este următorul:
Joi 30 mai – 10.00-20.00
Vineri 31 mai – 10.00-20.00
Sâmbătă 1 iunie – 10.00-20.00
Duminică 2 iunie – 10.00-19.00

Nu uita, participarea la eveniment este GRATUITĂ!

Cine poate participa?
Familii cu copii și prieteni dornici de joacă și socializare!
Cine suntem:
Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color România împreună cu partenerii săi și are ca scop promovarea educației prin joacă și facilitarea accesului la cât mai multe activități culturale interesante pentru toate vârstele.
Caravana cu Jocuri merge acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, lectura, artele, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber.
Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentaţi și voluntari – tineri talentaţi, pasionaţi de lectură, jocuri educative şi de societate.

Pagina festivalului este aceasta: https://www.facebook.com/events/362433676267269/

Daca nu poti participa la festival, nu fi trist, te poti bucura de giveaway-ul nostru de pe instagram: https://www.instagram.com/p/C7aFaPStWdV/

In spatele numelui de scena BoardGameColors se ascund Marian si Larisa. Primul contact cu jocurile de societate l-au avut cu peste 15 ani in urma si de atunci nu se mai pot opri din joaca.

Tabara Jocurilor 2024
HowToPlay.ro

Știri

Descoperire Uimitoare: Colecție Medievală de Jocuri găsită

Descoperirea unei colecții de jocuri de aproape 1.000 de ani, inclusiv un pion de șah bine conservat, piese de joc și zaruri, a fost un eveniment deosebit pentru un grup de arheologi. Această descoperire promite o perspectivă interesantă asupra lumii jocurilor nobilimii medievale și a originilor jocului de șah în Europa. Cu mai mult de […]

Citește mai mult
Știri

Essen Spiel renunță la folosirea artei AI în promovarea festivalului

Essen Spiel, a anunțat că renunță la utilizarea imaginilor generate de inteligența artificială pentru promovarea evenimentului în urma criticilor apărute din cauza campaniei de anul trecut și a incertitudinilor legale legate de tehnologie. Festivalul din Germania este cel mai mare festival de jocuri de societate din lume, urmat de GenCon (SUA) și UK Games Expo (Marea Britanie). […]

Citește mai mult
Știri

Nominalizările pentru Spiel des Jahres 2024 au fost anunțate

Nominalizările pentru Spiel des Jahres (Jocul Anului) pentru 2024 au fost anunțate astăzi printr-un live stream, evenimentul fiind așteptat cu mare interes. Acest premiu este considerat cea mai mare distincție din industria jocurilor de scoietate, onorând jocurile care se evidențiază prin inovație, accesibilitate și divertisment. Din momentul înființării sale în 1979, Spiel des Jahres a […]

Citește mai mult