Valheim – Vikingii vin și în lumea jocurilor de societate

Jocul video Valheim, titlul de debut al Iron Gate, este un joc de explorare și supraviețuire multiplayer inspirat de cultura vikingă care a stabilit recorduri la lansarea sa pe Steam în februarie 2021.

Jocul de societate Valheim va fi destinat pentru 1-4 jucători care vor prelua rolurile unor eroi vikingi, lucrand împreună pentru a-și dovedi valoarea în fața lui Odin pe măsură ce se aventurează prin Valheim. Tărânul este ostil și nemilos, forțând jucătorii să se unească pentru a supraviețui în timp ce explorează, se confruntă cu pericolele întânite și înfrâng creaturi legendare pentru a reuși.

Valheim va veni cu patru tipuri de zone preluate direct din joc: Pășunile, Pădurea Neagră, Mlaștinile și Munții. Jucătorii vor trebui apoi să aleagă un personaj și să înceapă într-o casă simplă fără resurse. După ce explorează împrejur și adună materialele inițiale, aceștia vor putea să creeze arme de bază pentru a se apăra de atacatori, și să se aventureze și mai departe pentru a-și îmbunătăți uneltele, să-și consolideze baza și să omoare creaturi mitologice pe măsură ce jocul evoluează.

Luptele de final vor fi, de asemenea, o provocare – jucătorii vor trebui să activeze altare părăsite pentru a provoca anumite creaturi, apoi fiind aruncați într-o arenă specifică acelei creaturi pentru a-și testa priceperea împotriva unora dintre cele mai întunecate orori din Valheim.

Am petrecut sute de ore în Valheim, așa că proiectarea acestui joc este un vis devenit realitate pentru mine.

Obiectivul nostru este de a ne asigura că experiența la masă reflectă corespunzător experiența incredibilă care a cucerit lumea jocurilor video. Până acum, totul s-a conturat și mai bine decât speram, dezvoltând un joc care este distractiv, captivant și extrem de re-jucabil.

Ole Steiness, designer principal al jocului

Cu siguranță că nu aveam în plan ‘jocul de societate Valheim’ când am început să dezvoltăm jocul video, dar sunte incredibil de entuziasmați.

Prototipul a capturat esența lui Valheim mai bine decât am fi putut vreodată să ne așteptăm.

Henrik Törnqvist, cofondator al Iron Gate

Pentru mai multe informații despre jocul de societate Valheim, urmăriți pagina campaniei de pe Gamefound.

Dăm o tură prin știrile lumii pentru a-ți aduce ultimele noutăți despre jocuri de societate și cele mai noi lansări de board games

HowToPlay.ro

Știri

Figurine dezvăluite pentru Rayman: The Board Game

Cunoscut pentru lipsa atenției primite în ultimii ani, personajul Rayman urmează să primească onoarea unui joc de societate, care va fi lansat pe platforma Kickstarter în septembrie 2024. Compania Flyos Games a prezentat recent figurinele pentru jocul Rayman: The Board Game, ce includ personaje detaliate precum Rayman, Globox, Barbara și un King Teensie adorabil, toate […]

Citește mai mult
Știri

Ce ne face cu ochiul la SPIEL Essen 2024 [Preview]

SPIEL Essen, cel mai mare târg din industria board games din Europa, se prezintă în forță și în octombrie 2024. Cu cele mai multe board games anunțate din toți anii, plus mai mulți expozanți, mai mult spațiu asignat (info in articol precedent aici) și chiar un board game creat special pentru eveniment numit Loot, creat […]

Citește mai mult
Știri

Noi jocuri lansate de Exploding Kittens

Patru jocuri noi de societate urmează să fie lansate în această vară de către creatorii Exploding Kittens, fiecare având propria sa tematică și particularități. “Let’s Hit Each Other With Fake Swords” sau “Hai să ne Batem cu Săbii” este un joc de cărți pentru trei până la șase jucători cu o tematică de lupte cu […]

Citește mai mult