Tabara Jocurilor 2024

“Vantage”: Noul joc Open-World Roguelike de la publisherul “Wingspan”

Vantage, un joc inspirat din Legend of Zelda: Breath of the Wild, promite să fie una dintre creațiile cele mai ambițioase ale Stonemaier Games. Cu elemente de explorare open-world, roguelike, descoperiri sandbox și multe altele, acest joc se anunță a fi o experiență interesantă pentru jucători. Cu toate acestea, nu este un joc cu campanie și nici nu prezintă o lume generată aleatoriu. Astfel, cum va funcționa mai exact?

Dacă ați jucat jocuri precum 7th Continent, probabil aveți o idee bună despre modul în care va funcționa Vantage la un nivel fundamental. Pagina oficială de Facebook recunoaște 7th Continent ca sursă de inspirație. De asemenea, ei susțin că The Legend of Zelda: Breath of the Wild a fost o altă sursă de inspirație timpurie.

În prezent, avem multe informații despre conceptele de reguli și teoria de design din Vantage, dar nu prea multe informații despre mecanica de joc. Cu toate acestea, avem informații de bază despre modul în care jucătorii vor explora planeta. Utilizând carduri mari ținute într-un suport, veți vedea ceea ce personajul vede și ce carduri veți găsi dacă vă deplasați în oricare dintre direcțiile cardinale.

Lansarea este planificată pentru 2025, deci mai este mult timp pentru a fi dezvăluite mai multe informații pe măsură ce ne apropiem de noul an.

Vantage este un joc open-world, cooperativ, de aventură roguelike pentru 1-6 jucători, proiectat de Jamey Stegmaier. Vantage oferă o întreagă planetă de explorat, iar jucătorii comunică între ei fiind răspândiți. Cu aproape 800 de locații interconectate pe cărți și peste 900 de alte cărți de descoperit, lumea este a ta de explorat.

La începutul fiecărui joc de Vantage, vă aflați pe o navă intergalactică care se îndreaptă spre o planetă neexplorată. După ce vă prăbușiți departe de colegi, aveți libertate completă în ceea ce privește modul în care explorați, descoperiți și interacționați cu planeta. Fiecare jucător își vede locația proprie din perspectiva sa – puteți comunica și ajuta alți jucători, dar sunteți separați de distanțe vaste.

Gazeta Jocurilor

Dăm o tură prin știrile lumii pentru a-ți aduce ultimele noutăți despre jocuri de societate și cele mai noi lansări de board games

Tabara Jocurilor 2024
HowToPlay.ro

Știri

Invincible: O Nouă Aventură în Universul Supereroului

Ceea ce a început ca o serie de benzi desenate în 2003 s-a transformat într-o serie multimedia, incluzând un serial animat și un joc video. Acum, avem Invincible: The Hero-Building Game, un joc de societate disponibil acum pentru precomandă. Conform unui comunicat de presă oficial, Invincible: The Hero-Building Game este o experiență cooperativă bazată pe […]

Citește mai mult
Crowdfunding Știri

Terraria: Trailer Lansat Înainte de Începerea Campaniei

Terraria, un joc video 2D sandbox de tip action-adventure, a devenit un fenomen global de la lansarea sa în 2011. Dezvoltat de Re-Logic, Terraria oferă jucătorilor o lume generată procedural, plină de posibilități. Cu vânzări de peste 50 de milioane de copii pe PC, console mobile și platforme dedicate, Terraria și-a câștigat locul ca fiind […]

Citește mai mult
Știri

Câștigătorii concursului de design Diana Jones Award primesc premiu în valoare de 6.500 de dolari

Comitetul premiului Diana Jones a dezvăluit cei patru câștigători al celui mai recent program destinat designerilor emergenți, care vor primi fiecare un pachet de premii în valoare de 6.500 de dolari, incluzând o excursie cu toate cheltuielile plătite la Gen Con. Programul își propune să amplifice vocile designerilor de jocuri de societate aflați la început […]

Citește mai mult