Tabara Jocurilor 2024

Invincible: O Nouă Aventură în Universul Supereroului

Ceea ce a început ca o serie de benzi desenate în 2003 s-a transformat într-o serie multimedia, incluzând un serial animat și un joc video. Acum, avem Invincible: The Hero-Building Game, un joc de societate disponibil acum pentru precomandă.

Conform unui comunicat de presă oficial, Invincible: The Hero-Building Game este o experiență cooperativă bazată pe poveste. Jucătorii preiau rolurile lui Invincible, Atom Eve, Rex Splode și Robot pe măsură ce luptă împotriva infractorilor și deblochează puteri unice.

Narativa din jurul acestor lupte este similară cu materialul sursă. Gardienii Globului, una dintre cele mai iconice echipe de eroi din lume, sunt toți morți. Așa că noua generație de eroi va trebui să-și stăpânească repede puterile, altfel oameni vor muri.

Povestea jocului este împărțită în șapte episoade rejucabile care conțin provocări și întorsături unice de gameplay. La bază, jocul este un joc de tip bag-building însoțit de un sistem de luptă care face ca nimeni să nu trebuiască să își aștepte rândul.

Invincible: The Hero-Building Game este creat de Dire Wolf, cei din spatele lui Dune: Imperium, iar publisherul său este Skybound Tabletop, aceeași companie care a publicat Trial by Trolley și Sheep in Disguise.

“Colaborarea cu partenerii noștri de la Skybound a fost o aventură minunată,” a declarat Scott Martins, președintele Dire Wolf. “Suntem încântați să fi creat o nouă modalitate de a experimenta universul Invincible și de a-i introduce pe fani unui minunat joc de societate.”

Jocul a intrat în stadiul de precomandă și va fi disponibil în magazinele de jocuri începând cu 11 iulie.

Dăm o tură prin știrile lumii pentru a-ți aduce ultimele noutăți despre jocuri de societate și cele mai noi lansări de board games

Tabara Jocurilor 2024
HowToPlay.ro

Știri

IV Studios anunță Brink, un nou joc în universul Moonrakers

IV Studios, echipa din spatele joculurilor Moonrakers și Veiled Fate, a anunțat noul lor proiect: Brink. Acest joc de strategie ce urmează să fie lansat promite să ducă jucătorii într-o aventură pentru putere și influență în universul în continuă expansiune a Moonrakers. “Brink” îi aruncă pe jucători în inima unui sistem solar plin de oportunități. […]

Citește mai mult
Știri

Viitor incert pentru site-ul de știri Dicebreaker în urma achiziției de către IGN

Viitorul site-ului de știri despre jocuri de societate, Dicebreaker, a rămas incert după concedierea editorului șef Matt Jarvis și a jurnalistului Alex Meehan în urma preluării companiei de către IGN. Tăcerea continuă de patru săptămâni pe parcursul procesului de preluare. Jarvis, care a condus site-ul încă de la înființare în 2019, a trimis un email […]

Citește mai mult
Știri

Valheim – Vikingii vin și în lumea jocurilor de societate

Jocul video Valheim, titlul de debut al Iron Gate, este un joc de explorare și supraviețuire multiplayer inspirat de cultura vikingă care a stabilit recorduri la lansarea sa pe Steam în februarie 2021. Jocul de societate Valheim va fi destinat pentru 1-4 jucători care vor prelua rolurile unor eroi vikingi, lucrand împreună pentru a-și dovedi […]

Citește mai mult