Spiel Essen Anunță Punerea în Vânzare a Biletelor pentru 2024

Începând cu 1 iulie, pagina de bilete pentru Spiel Essen 2024 este online, oferind bilete de o zi și abonamente pentru evenimentul din acest an, dar și câteva bilete mai speciale.

Una dintre aceste oferte speciale este noul bilet pentru cosplay, care permite cosplayerilor costumați să intre la târg la un preț redus. De asemenea, pentru prima dată în acest an este disponibil biletul special permanent pentru Golden Demon, care îți permite să participi la concursul de pictură de miniaturi organizat de Games Workshop.

Anul acesta, cu aproape toate tipurile de bilete, aveți opțiunea de a le achiziționa împreună cu un lootbag. Acest pachet include o plasă mare cu mascota evenimentului Meeps, un lanyard și jocul oficial al evenimentului – „Loot”.

Prețurile pentru bilete standard adult sunt 22 Euro / zi sau 61 Euro pentru toate 4 zilele. Pentru pachetul care include plasa și jocul, acestea cresc la 42 Euro / zi, respectiv 81 Euro.

De menționat că anunțul se referă la prețurile actuale ca fiind o reducere Early Bird cu care puteți economisi până pe 31 august, ceea ce implică faptul că biletele după această dată și la fața locului vor fi probabil mai scumpe.

Spiel Essen atrage în Essen, Germania anual mii de pasionați și creatori de jocuri din întreaga lume. Festivalul este cel mai mare festival de jocuri de societate din lume, urmat de GenCon (SUA) și UK Games Expo (Marea Britanie). În România, Zilele Jocurilor de la Târgu Mureș este cel mai mare festival din țară, sărbătorind anul acesta a 10-a ediție pe 25-27 octombrie 2024. Tradiția a fost continuată prin apariția Game ON! Festival anul trecut la Timișoara și FIJJ anul acesta la București.

Citește și:

Dăm o tură prin știrile lumii pentru a-ți aduce ultimele noutăți despre jocuri de societate și cele mai noi lansări de board games

HowToPlay.ro

Știri

Figurine dezvăluite pentru Rayman: The Board Game

Cunoscut pentru lipsa atenției primite în ultimii ani, personajul Rayman urmează să primească onoarea unui joc de societate, care va fi lansat pe platforma Kickstarter în septembrie 2024. Compania Flyos Games a prezentat recent figurinele pentru jocul Rayman: The Board Game, ce includ personaje detaliate precum Rayman, Globox, Barbara și un King Teensie adorabil, toate […]

Citește mai mult
Știri

Ce ne face cu ochiul la SPIEL Essen 2024 [Preview]

SPIEL Essen, cel mai mare târg din industria board games din Europa, se prezintă în forță și în octombrie 2024. Cu cele mai multe board games anunțate din toți anii, plus mai mulți expozanți, mai mult spațiu asignat (info in articol precedent aici) și chiar un board game creat special pentru eveniment numit Loot, creat […]

Citește mai mult
Știri

Noi jocuri lansate de Exploding Kittens

Patru jocuri noi de societate urmează să fie lansate în această vară de către creatorii Exploding Kittens, fiecare având propria sa tematică și particularități. “Let’s Hit Each Other With Fake Swords” sau “Hai să ne Batem cu Săbii” este un joc de cărți pentru trei până la șase jucători cu o tematică de lupte cu […]

Citește mai mult