TAKEOVER Tabăra Jocurilor! Începe ediția a treia la Colibița!

7 iulie marchează prima zi de Tabără, când pasionați de jocuri de societate din întreaga țară se strâng pentru o vacanță cu jocuri, concursuri, premii și activități în aer liber!

Anul acesta ne vom bucura de multe noutăți în materie de jocuri, multe din ele încă nelansate oficial.

La fel ca în anii trecuți, participanții vor avea un joc meta în care când joacă pentru prima oară cu cineva, vor strânge puncte pentru a putea câștiga unul din premiile oferite de Cranio Creations.

Diverse activități precum enigme de rezolvat la cafea, puzzle-uri, treasure hunt, ediția specială Boardle, vor aduce participanților șanse de câștig la tombolă.

Simone Luciani va susține un panel pe tema designului în jocurile de societate și sunt programate ședințe pentru testarea a mai multe prototipuri la care lucrează în acest moment.

Participanții au fost întâmpinați de cadouri de bun venit, jocuri de la TBD. Pe lângă acestea, premiile de la jocul meta și premiile de la tombolă, mai au șansa a câștiga premii în jocuri sau cu tematică de jocuri la evenimente-concurs precum “În linii (foarte) mari”, “Aproape corect!” și “La clătite înainte…” sponsorizate de Cranio Creations, Gameology, Lookout Games și Asmodee România.

Pentru o pauză de jocuri, doritorii pot opta pentru plajă, piscină, jacuzzi, terenurile de sport, hidrobiciclete și bărci pe lacul Colibița sau plimbări pe traseele din zonă.

Pentru a vă face o idee cât mai bună despre experiența Tabăra Jocurilor, săptămâna aceasta știrile Gazetei vor fi preluate de participanți ai Taberei. Urmăriți-ne zilnic pentru mai multe detalii!

Dăm o tură prin știrile lumii pentru a-ți aduce ultimele noutăți despre jocuri de societate și cele mai noi lansări de board games

HowToPlay.ro

Știri

Figurine dezvăluite pentru Rayman: The Board Game

Cunoscut pentru lipsa atenției primite în ultimii ani, personajul Rayman urmează să primească onoarea unui joc de societate, care va fi lansat pe platforma Kickstarter în septembrie 2024. Compania Flyos Games a prezentat recent figurinele pentru jocul Rayman: The Board Game, ce includ personaje detaliate precum Rayman, Globox, Barbara și un King Teensie adorabil, toate […]

Citește mai mult
Știri

Ce ne face cu ochiul la SPIEL Essen 2024 [Preview]

SPIEL Essen, cel mai mare târg din industria board games din Europa, se prezintă în forță și în octombrie 2024. Cu cele mai multe board games anunțate din toți anii, plus mai mulți expozanți, mai mult spațiu asignat (info in articol precedent aici) și chiar un board game creat special pentru eveniment numit Loot, creat […]

Citește mai mult
Știri

Noi jocuri lansate de Exploding Kittens

Patru jocuri noi de societate urmează să fie lansate în această vară de către creatorii Exploding Kittens, fiecare având propria sa tematică și particularități. “Let’s Hit Each Other With Fake Swords” sau “Hai să ne Batem cu Săbii” este un joc de cărți pentru trei până la șase jucători cu o tematică de lupte cu […]

Citește mai mult