Tabara Jocurilor 2024

Top 5 cele mai populare jocuri în România, sub 100 lei

woman in white tank top painting a book

Săpam prin datele din proiectul howtoplay.ro să văd dacă s-a mai schimbat ceva prin trendurile căutărilor românilor, și inspirându-mă din video-ul lui Namwoley de săptămâna trecută, curiozitatea m-a făcut să fac puțin research să văd care sunt cele mai populare jocuri sub 100 lei pe anul 2024.

Am trecut prin destul de multe date, și pentru a fi cât mai relevante, am decis să filtrez căutările și produsele în funcție de câteva criterii:

  • bineînțeles că am luat doar căutările din anul 2024 (peste 200.000 căutări până la data scrierii acestui articol)
  • produsele să fie vândute de un magazin
  • produsele să fi fost pe stoc anul acesta la minim un magazin (pentru a fi siguri că avem un preț la zi cu inflația)
  • produsele să aibă în acest moment prețul de bază (neredus) de maxim 100lei

Love letter

Love letter, cel mai popular joc din această listă, este un joc de deducție ce poate fi jucat în maxim 6 jucători. Ideea de bază este că ești un pretendent la inima unei prințese care este în căutarea unui partener pentru a îi fi alături atunci când aceasta va prelua tronul. Va trebui să îi câștigi încrederea, trimițându-i o scrisoare, folosindu-te de aliați, prieteni, dar și de persoane din familia acesteia. Totul, fără a fi surprins de gardian.

Love letter este un joc de deducție pe care îl găsesc foarte distractiv. Eu l-am avut mult timp după mine, pentru că încape în buzunar, acesta fiind foarte mic. A fost tradus în limba română de Asmodee România.

Verifică ofertele la Love Letter.

Cum se joacă Love Letter?

Skull

Skull este un joc de bluffing de până la 6 jucători, în care trebuie să minți cu nerușinare. Trebuie să îți convingi prietenii de la masa de joc să facă ce vrei tu, fără să se prindă dacă ai mințit sau nu. Jocul este destul de simplu: pe tura ta mai adaugi un cartonaș cu fața în jos la teancul jucat de tine, sau alegi să pariezi pe câte cartonașe cu flori consideri că poți întoarce fără să dai de un craniu, începând cu ale tale.

În grupul potrivit pot ieși discuții destul de hazlii, și poate deveni un joc destul de tensionat. Skull a fost tradus în limba română de Ludicus Games.

Oferte la Skull, la magazinele din România.

Uno

Uno este un joc de tip racing, care în varianta clasică se joacă în până la 10 jucători. Scopul tău pe parcursul jocului este să termini cărțile din mână cat mai repede, și să îi prinzi pe ceilalți cu cât mai multe cărți în mână. Toate cărțile rămase în mâna celorlalți jucători vor valora puncte pentru tine.

Verifică prețurile la UNO.

Cum se joacă UNO?

Trio

Trio este un joc proaspăt tradus în limba română de Ludicus Games. Este foarte rapid și se joacă în până la 6 jucători.

La începutul jocului, toți jucătorii își sortează cărțile de la cel mai mic la cel mai mare, iar pe tura lor vor trebui să descopere până la 3 cărți. Poate alege să descopere o carte de la adversari, de la el, sau din mijlocul mesei. Dacă a descoperit 3 cărți identice, a făcut un trio și va lua setul și îl va așeza în fața lui. În caz contrar, cărțile revin la starea lor inițială.

Oferte disponibile joc Trio.

Carti joc de societate Trio

Scout

Scout este un joc de cărți, în care jucătorii trebuie să creeze cel mai mare spectacol de circ, folosindu-se de acrobați reprezentați prin cărți. Aceste cărți au două numere pe ele, unul sus, și altul jos. În funcție de cum ții cărțile vei vedea un alt set de numere. Partea interesantă la acest joc este că nu vei putea să rearanjezi cărțile, și vei avea de ales la început cu ce numere vei juca. Mai multe informații puteți afla din video-ul de mai jos.

Află ultimele prețuri pentru Scout.

Cum se joacă Scout?

howtoplay.ro

Suntem alături de tine în alegerea jocului potrivit. Monitorizăm prețurile la peste 150.000 jocuri și explicăm lunar la sute de oameni diferite jocuri.

Tabara Jocurilor 2024
HowToPlay.ro

Știri

Invincible: O Nouă Aventură în Universul Supereroului

Ceea ce a început ca o serie de benzi desenate în 2003 s-a transformat într-o serie multimedia, incluzând un serial animat și un joc video. Acum, avem Invincible: The Hero-Building Game, un joc de societate disponibil acum pentru precomandă. Conform unui comunicat de presă oficial, Invincible: The Hero-Building Game este o experiență cooperativă bazată pe […]

Citește mai mult
Crowdfunding Știri

Terraria: Trailer Lansat Înainte de Începerea Campaniei

Terraria, un joc video 2D sandbox de tip action-adventure, a devenit un fenomen global de la lansarea sa în 2011. Dezvoltat de Re-Logic, Terraria oferă jucătorilor o lume generată procedural, plină de posibilități. Cu vânzări de peste 50 de milioane de copii pe PC, console mobile și platforme dedicate, Terraria și-a câștigat locul ca fiind […]

Citește mai mult
Știri

Câștigătorii concursului de design Diana Jones Award primesc premiu în valoare de 6.500 de dolari

Comitetul premiului Diana Jones a dezvăluit cei patru câștigători al celui mai recent program destinat designerilor emergenți, care vor primi fiecare un pachet de premii în valoare de 6.500 de dolari, incluzând o excursie cu toate cheltuielile plătite la Gen Con. Programul își propune să amplifice vocile designerilor de jocuri de societate aflați la început […]

Citește mai mult