Ce alte jocuri avem șansa să jucăm în premieră la Tabăra Jocurilor 2024

Articol scris de:

Cum deja sunteți obișnuiți, la Tabăra Jocurilor, veți avea șansa să jucati în premiera jocuri care încă nu au ajuns pe rafturile magazinelor. Mai jos puteți descoperii 4 jocuri pentru care campaniile de crowfunding sunt în curs sau deabia s-au terminat, iar jocurile vor ajunge la publicul larg peste câteva luni de zile.

Publisherii Salt and Pepper Games și Amsterdam Board Game Design ne-au trimis jocurile pentru a le încerca, așa că vom avea șansa să o facem împreună la Tabăra Jocurilor 2024.

Thingstead

Cei de la Salt and Pepper Au lansat o campanie de crowfunding pe Gamefound în care poți achiziționa jocurile Operation Barclay si Thingstead.

https://gamefound.com/en/projects/saltandpepper/operation-barclay

Am reușit sa punem mana pe o copie prototip a jocului Thingstead pe care îl puteți încerca în tabăra.

Jocul Thingstead este un joc de 2 persoane unde vei concura sa ajungi șeful tribului tău de vikingi. Va trebui sa îți joci cărțile bine, astfel incat influentand bătrânii tribului și câștigând destui membrii de partea ta încât să fi următorul șef de trib.

Este anul 1130. O adunare este pe cale să fie convocată pentru a alege un nou șef al tribului. Există un singur adversar care ți-ar putea amenința alegerea. În următoarele câteva zile, trebuie să-ți echilibrezi timpul între clanuri și Thingsstead (adunarea batranilor) pentru a te asigura că voturile ajung la tine și nu la rivalului tău. La sfârșitul jocului, bătrânii din Thingsstead sunt cei care vor decide cine este câștigător.

Bătălia pentru putere a început. Pe cine vor alege cei șapte bătrâni să fie următorul șef? Gestionează-ți mâna de cărți, joacă-le cu înțelepciune și câștigă locul tău ca lider al tribului fără a da nici o lovitură de topor!

Bable, TimeZoo, Grachtenpand

Alte trei jocuri pe care le poți încerca sunt Bable, TimeZoo și Grachtenpand. Cei de la Amsterdam Board Game Design tocmai au terminat cu success lansarea acestora pe kickstarter. Chiar dacă s-a încheiat campania pentru finanțare, poți încă sa faci late pledge.

Din dragoste pentru jocurile de societate, un grup de oameni destul de diferiți (profesori, ilustratori, oameni de știință, profesioniști IT, ingineri de sunet, designeri grafici și multe altele) dar uniți de aceeași pasiune au lansat cele 3 jocuri sub numele de Amsterdam Board Game Design Season 1

https://www.kickstarter.com/projects/abgd/amsterdam-board-game-design-season-1

In spatele numelui de scena BoardGameColors se ascund Marian si Larisa. Primul contact cu jocurile de societate l-au avut cu peste 15 ani in urma si de atunci nu se mai pot opri din joaca.

HowToPlay.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Figurine dezvăluite pentru Rayman: The Board Game

Cunoscut pentru lipsa atenției primite în ultimii ani, personajul Rayman urmează să primească onoarea unui joc de societate, care va fi lansat pe platforma Kickstarter în septembrie 2024. Compania Flyos Games a prezentat recent figurinele pentru jocul Rayman: The Board Game, ce includ personaje detaliate precum Rayman, Globox, Barbara și un King Teensie adorabil, toate […]

Citește mai mult
Știri

Ce ne face cu ochiul la SPIEL Essen 2024 [Preview]

SPIEL Essen, cel mai mare târg din industria board games din Europa, se prezintă în forță și în octombrie 2024. Cu cele mai multe board games anunțate din toți anii, plus mai mulți expozanți, mai mult spațiu asignat (info in articol precedent aici) și chiar un board game creat special pentru eveniment numit Loot, creat […]

Citește mai mult
Știri

Noi jocuri lansate de Exploding Kittens

Patru jocuri noi de societate urmează să fie lansate în această vară de către creatorii Exploding Kittens, fiecare având propria sa tematică și particularități. “Let’s Hit Each Other With Fake Swords” sau “Hai să ne Batem cu Săbii” este un joc de cărți pentru trei până la șase jucători cu o tematică de lupte cu […]

Citește mai mult