Tabara Jocurilor 2024

O nouă achiziție în lumea jocurilor: Goliath preia Lucky Duck Games

Parteneriatul între Goliath și Lucky Duck Games va uni cele două branduri pentru a dezvolta categoria de Jocuri pentru Adulți și pentru a atinge o audiență și mai largă de jucători de jocuri de masă.

Goliath Games a anunțat achiziția Lucky Duck Games, cel mai cunoscut pentru jocurile sale de societate hibride de top precum Chronicles of Crime și Destinies.

Goliath, un lider global în jocuri pentru copii și familie cu hituri multigeneraționale precum Sequence, Floor Is Lava, Gooey Louis și Pop the Pig, a avut succes în construirea categoriei de Jocuri pentru Adulți, publicate sub Endless Games. Lansările remarcabile includ jocul de crimă Unsolved Case Files, senzația TV The Traitors și mai multe jocuri pentru tineri adulți programate pentru lansare în cadrul acordului său de distribuție globală cu Funko Games anunțat luna trecută.

CEO-ul Goliath, Jochanan Golad, a declarat: “Ca o afacere globală de jocuri, vedem două domenii majore de creștere în jocuri; jocurile de petrecere pentru adulți și jocurile de strategie. Consumatorii și tinerii adulți în special se joacă cu jocuri de societate ca niciodată înainte; această tendință deja exista, dar pandemia a accelerat-o foarte mult.”

Biblioteca Lucky Duck Games de titluri de jocuri de înaltă calitate va completa catalogul multi-categoric existent al Goliath.

Jochanan a exprimat, de asemenea, admirație pentru ascensiunea rapidă a Lucky Duck Games în spațiul board games. “Vincent și echipa sa au făcut o treabă uimitoare într-un timp atât de scurt pentru a deveni un actor remarcabil în categoria jocurilor de strategie. Suntem foarte impresionați de jocurile pe care le-au adus pe piață.”

Vincent Vergonjeanne, fondatorul Lucky Duck Games, a adăugat: “Spiritul antreprenorial al lui Goliath se aliniază perfect cu al nostru. Acest parteneriat ne împuternicește să continuăm investiția în jocuri de strategie de ultimă oră, în timp ce ne folosim de rețeaua sa extinsă de distribuție globală pentru a atinge o audiență și mai largă de jucători de jocuri de societate.”

Vincent și echipa sa de conducere vor continua să ruleze Lucky Duck Games autonom ca un studio independent în cadrul grupului de companii Goliath, menținându-și angajamentul de a proiecta și lansa jocuri inovatoare de strategie la nivel global.

Dăm o tură prin știrile lumii pentru a-ți aduce ultimele noutăți despre jocuri de societate și cele mai noi lansări de board games

Tabara Jocurilor 2024
HowToPlay.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Descoperire Uimitoare: Colecție Medievală de Jocuri găsită

Descoperirea unei colecții de jocuri de aproape 1.000 de ani, inclusiv un pion de șah bine conservat, piese de joc și zaruri, a fost un eveniment deosebit pentru un grup de arheologi. Această descoperire promite o perspectivă interesantă asupra lumii jocurilor nobilimii medievale și a originilor jocului de șah în Europa. Cu mai mult de […]

Citește mai mult
Știri

Essen Spiel renunță la folosirea artei AI în promovarea festivalului

Essen Spiel, a anunțat că renunță la utilizarea imaginilor generate de inteligența artificială pentru promovarea evenimentului în urma criticilor apărute din cauza campaniei de anul trecut și a incertitudinilor legale legate de tehnologie. Festivalul din Germania este cel mai mare festival de jocuri de societate din lume, urmat de GenCon (SUA) și UK Games Expo (Marea Britanie). […]

Citește mai mult
Știri

Nominalizările pentru Spiel des Jahres 2024 au fost anunțate

Nominalizările pentru Spiel des Jahres (Jocul Anului) pentru 2024 au fost anunțate astăzi printr-un live stream, evenimentul fiind așteptat cu mare interes. Acest premiu este considerat cea mai mare distincție din industria jocurilor de scoietate, onorând jocurile care se evidențiază prin inovație, accesibilitate și divertisment. Din momentul înființării sale în 1979, Spiel des Jahres a […]

Citește mai mult